martes, 8 de abril de 2014

FAQ

-Si el nen/a no vol o no pot realitzar alguna activitat que fem?
Els monitors sempre encoratgen la participació activa de tots els nens/es a les activitats proposades. En el cas de què el participant es negui a realitzar alguna d’elles, no s’obligarà a realitzar-la, però haurà d’estar present al lloc junt amb la resta del grup.

-Les activitats es realitzen amb tota la seguretat
 Les activitats estan supervisades pels monitors/es i quan l’activitat ho requereixi també hi haurà un monitor especialista en la disciplina corresponent.

-Està limitada i/o tancada/vallada la instal·lació? 
Els espais de les instal·lacions estan delimitats a tota la casa. En tot moment els nens estan amb els monitors i en els espais que aquests els hi assignen. 

-Quin és el procediment si un nen/a es troba malament o s’ha fet mal?
El monitor/a responsable dels nens/es comunica al director del centre qualsevol sospita o queixa de salut dels seus nens/es, així com cops o ferides, sigui quina sigui la seva gravetat. És el director de la casa qui planifica la visita al metge i avisa als pares. Tots els centres tenen pròxim un C.AP (Centre d’Atenció Primària), On es portaran als nens/es per a que els visiti el metge i s’avisarà als pares. En funció del diagnòstic, d’acord amb els pares i el tractament prescrit pel doctor, es decideix la continuïtat de l’estada i el procediment a seguir. 

-Hem de portar i recollir els nens/es a la casa?
Els pares han de portar els nens/es a la casa el dia d’entrada a les 10:00 de la tarda i recollir-los l’últim dia a les 17:00h. 

 -Quina documentació s’ha de portar a la casa? 
 Els nens han de portar l’original de la targeta sanitària, fotocòpia del carnet DNI (si el tenen) i la fotocopia del carnet de vacunes. Prèviament s’ha d’emplenar on-line la fitxa d’inscripció de cada nen a través de l’enllaç que us facilitarem.

 Els nens/es han de portar diners? 
Per a realitzar les colònies no és necessari portar diners, ja que els nens/es tenen totes les necessitats cobertes. Considerem interessant que porti una petita quantitat de diners, que no ha de suposar una responsabilitat, però si un aprenentatge per a guardar i gestionar els seus diners, i podrà comprar algun refresc o algun record de les colònies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario